Kotilies’ liki aavaa merta - pe. 28.6.2019

Kotilies’ liki aavaa merta - pe. 28.6.2019

Raahen Laulutoverit esittää Pekanpäivien aikaan kotiseutuaiheisen koosteen.

Kuoronjohtaja Pauli Ylitalo on koonnut juhlavuottaan viettävän Raahen historiasta koosteen, joka sisältää uusia tarinoita vanhasta kaupungista, runsaasti Raahe-aiheisia lauluja sekä kuvia menneiltä vuosilta. Kooste sisältää mm. asioita Lapaluodon 120-vuotisesta historiasta, ensimmäisistä Raahessa kirjoittaneista ylioppilaista ja semiskoista.

Kuoro solisteineen esittää mm. Meijän kylän merielämää -teoksen, jolla se voitti aikoinaan Kotkan Kansainvälisen Merimieslaulufestivaalin pääpalkinnon. Lisäksi repertuaarissa on mm. Veikko Honkavuoren, Reijo Lumisalmen ja Matti Tuhkalan tuotantoa.

Tilaisuuden kantaesityksenä kuullaan kolme Kaj Chydeniuksen säveltämää Risto Sassalin avorismia. Kuoro esittää myös Chydeniuksen ja Ylitalon raahelaista elämänmenoa kuvaavan 14-osaisen Tyrni ei tuulissa taitu -kantaatin, jonka solisteina laulavat Raahessa nuoruutensa viettäneet Jenni Lind ja Juha Aunola. Konsertin säestäjinä toimivat niin ikään täällä varttuneet Kati Airosmaa (harmonikka) ja Timo Juntunen (piano).

Duration

2t.

Tickets
20.00€
Retired
15.00€
Student
15.00€

Raahesalin lipunmyynti

Email: lipunmyynti@raahe.fi

Avoinna ma-pe kl 10 - 17 sekä tunti ennen tilaisuutta

Meillä käy Smartum-, Virike- ja Tykysetelit sekä -kortit

Lippujen nettimyynti osoitteessa ticket.raahe.fi. Nyt voit ostaa lippusi luottokortin lisäksi myös verkkopankkitunnuksilla. Pdf-lippun lisätään 1,80 € toimituskuluja.

Tickets Phone