Se, joka vielä on hengissä - la 27.11.2021

Se, joka vielä on hengissä - la 27.11.2021

Raahen Laulutoverit perustettiin vuonna 1975. Kuoron 45-vuotisjuhlakonserttia on jouduttu koronan  vuoksi siirtämään useamman kerran. Nyt olemme iloisia, kun se pidetään  marraskuun viimeisenä lauantaina Raahesalissa.  Konsertti -  Se, joka vielä on hengissä – on läpileikkaus kuoron eri vuosikymmeninä ohjelmistossa olevista lauluista. Kuoron luottosäveltäjän ja monivuotisen yhteistyökumppanin säveltäjä  Kaj Chydeniuksen vahva musiikillinen panos kuuluu konsertissa. Ohjelmiston kantaaottavien laulujen joukossa ovat mm. klassikot Dialektiikan ylistys, Euroopan syrjäkylät, Natalia  ja Siirtotyöläinen. Kuoron ensimmäisestä konsertista vuodelta 1978 kuullaan tutut Vapauden kaiho ja Bella ciao.

Kuoromme on tullut tunnetuksi myös meriaiheisista lauluista, joiden monet  tekstit ovat lähtöisin raahelaisen runoilijan Risto Sassalin kynästä. Konsertissa lauletaan Merimiehen vaivat, Työttömät lämmittäjät ja Viimeinen tramppi.

Lauluissa Mitä kummaa se lienee, Kotikylä ja Maailma on kaunis  ylistetään rakkautta toiseen ihmiseen, omaan kotipaikkaan ja ihmisen elämään.

Konsertin juontaa ja johtaa Pauli Ylitalo. Säestää  pianolla Mirva Väisänen-Haikara ja harmonikalla Eino Ukonaho. Kuoron solistit ovat Juha Puuperä ja Risto Rautio.

Konsertti sisältää väliajan.

Olette sydämellisesti tervetulleita konserttiimme!

Duration

2t

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

 

Tickets
20.00€
Retired
15.00€
Student
15.00€