Jos rakastat - la 19.10.2019

Jos rakastat - la 19.10.2019

Kaj Chydenius täyttää 80 vuotta 16.10. ja Raahen Laulutoverit esittää konsertissaan yli 20 säveltäjämestarin laulua. Kuoron ja Chydeniuksen yhteistyö on jatkunut jo yli 30 vuotta, ja sinä aikana Laulutoverit on kantaesittänyt kymmeniä lauluja, viimeksi Risto Sassalin avorismeihin sävellettyjä teoksia.

Säveltäjän 80-vuotisjuhlakonsertissa kuoro esittää hänen kauneimpia ja tunnetuimpia laulujaan. Ohjelmiston kantaaottavien laulujen joukossa ovat mm. klassikot Euroopan syrjäkylät, Natalia, Työttömän laulu ja Siirtotyöläinen.

Konsertissa kuullaan myös Chydeniuksen ikivihreitä lauluja näytelmistä ja elokuvista.  Sinua, sinua rakastan, Laulu kuolleesta rakastetusta, Nuoruustango ja Jos rakastat kuuluvat itseoikeutetusti illan ohjelmistoon. Säveltäjän laajasta lastenlaulutuotannosta ovat mukana Lounatuulen laulu ja Magdaleena, jonka solistina laulaa Milka Metsäpolku.

Kaksituntisen konsertin päätteeksi myös yleisö pääsee yhdessä kuorolaisten kanssa laulamaan muutamia lähes kansanlaulun asemaan nousseita lauluja.

Konsertin juontaa kuoronjohtaja Pauli Ylitalo.

Duration

2t

Tickets
20.00€
Retired
15.00€
Student
15.00€